Een online proeverij om je vingers bij af te likken. In samenwerking met Bob Wenting van Whisky Ambassador Nederland. Op 29 Januari om 20.00 zal dit evenement plaatsvinden. De Whisky’s zijn zeer exclusief en worden speciaal ingevlogen uit Edinburgh dus zeker niet je off-the-shelf whisky’s uit de slijter. Bij elke whisky is een bijpassend bier geselecteerd door onze biersommeliers (die overigens niet opzien tegen deze opdracht;)

Bier en whisky beginnen hun leven in op precies dezelfde manier: in Graan. In feite is whisky gedistilleerd bier, hetgeen alleen geen hop bevat.

Bierprofessor Has en Whisky ambassadeur Bob daagden elkaar uit om onalledaagse whisky-bier combinaties te maken, waarbij het brede spectrum aan smaken van beide dranken naar voren komt.

De proeverij bestaat uit vier bieren en vier whisky’s die elk een magisch smaak-huwelijk met elkaar aangaan. Elk pakket kan met z’n tweeën genoten worden. De pakketten kosten 49,- inclusief verzending. De livestream worde uitgezonden op Youtube op 29 Januari van 20:00-22:00.

Het ideale kerstgeschenk voor je bier- en whiskyminnende kennissen!

Schrijf je hier in!

Ondertussen al interesse gekregen?
Kom een opleiding doen!