Waarom de bierbekwaam opleiding?

Het is een persoonlijke missie van eigenaar Ivo Thijssen om meer bier bewustzijn te creëren bij consumenten en horeca professionals. Het is zijn overtuiging dat mensen die met het mooiste product ter wereld werken kennis en kunde moeten bezitten om bier goed te verkopen, behandelen en te serveren. Bierbewustzijn.nl wil graag een bierpartner zijn voor iedereen die ambassadeur is van mooi en goed bier.

Al onze trainingen en opleidingen beginnen met het eenvoudige doel van onze diensten; genieten van goed bier. Bier wat goed gemaakt is verdient het om goed geserveerd te worden zodat de gast er optimaal van kan genieten. Wij helpen mensen bewust te worden van bier en zorgen er voor dat het bierrendement van horecabedrijven verbeterd. Met onze diensten geven we training, opleiding, educatie en advies op het gebied van bier.

Het doel: mensen laten genieten van goed bier

Al onze diensten hebben een directe relatie met de praktijk want kennis zonder praktische toepassing is naar niet effectief. Wij willen dat onze studenten na de bierbekwaam opleiding het fantastische product bier begrijpen, de kennis over bier in praktijk kunnen brengen en daarmee bijdragen aan een fijne, goede en verantwoorde bierconsumptie.

Iedereen die meer wil leren over bier kan deze opleiding doen. Dit kunnen particuliere genieters zijn maar met name mensen die in de horeca of bierindustrie werken. Goede bierverkoop en service begint met de basisprincipes: bier, schoon glaswerk, goed inschenken of tappen en bier dat niet is verpest door onjuist gebruik. Voor horecamensen is het de ideale basis over bier omdat je naast kennis ook veel praktijk vaardigheden krijgt om bier optimaal te verkopen, schenken en serveren.

Studenten die slagen voor het eerste level hopen wij te enthousiasmeren voor het volgende level. Maar laten we beginnen bij ons doel; hoe gaan jullie er aan bijdragen dat mensen kunnen genieten van goed bier?

Vragen? Neem contact met ons op.
Ondertussen al interesse gekregen?
Kom een opleiding doen!