Wat is het verschil met andere bieropleidingen?

Veel bieropleidingen en trainingen concentreren zich op het bijbrengen van bierkennis, inspiratie en het eventueel zorgen voor gedragsverandering. Hoewel bierstijlen, brouwprocessen en ingrediënten wereldwijd soortgelijk zijn, variëren bierculturen, omgangsvormen, gebruiken en de manier van serveren over de hele wereld.

Wij zijn van mening dat enkel het vergaren van bierkennis niet voldoende is. Daarom leggen wij, naast het overbrengen van kennis, de nadruk op de praktische toepasbaarheid en de motivatie en begeleiding van het team. Onze doelstelling is om echte gedragsverandering in de dagelijkse praktijk met betrekking tot bier te bewerkstelligen, met een duidelijke commerciële focus.

De constante integratie van praktijkvoorbeelden in al onze opleidingen en trainingen resulteert in meetbare gedragsveranderingen. Deze verbinding met de praktijk leidt niet alleen tot een verhoogde bieromzet, maar ook tot verbeterde kwaliteit en beleving. De unieke combinatie van kennisoverdracht, praktische toepasbaarheid en commerciële focus maakt onze opleidingen uitzonderlijk. Om die reden kunnen wij garanderen dat de investering in de opleiding wordt terugverdiend.

Kennis overdragen aan collega's

Het investeren in één Bierkenner, Biersommelier, Beerserver, Certified Cicerone of Bierambassadeur in een horecabedrijf is waardevol. Toch is het belangrijk te erkennen dat de bierkennis van álle medewerkers een cruciale rol speelt in de algehele bierbeleving die jouw gasten ervaren. Als de bierambassadeur afwezig is of druk is met iets anders, kan dit de bierbeleving negatief beïnvloeden. Onze bieropleidingen focussen niet alleen op kennis en praktische toepasbaarheid, maar ontwikkelen ook didactische vaardigheden. Zo kan de bierambassadeur de opgedane kennis effectief overdragen naar de rest van het team. Dit waarborgt een consistente bierbeleving, zelfs wanneer de ambassadeur er niet is.

Meer weten over de voordelen? Bezoek onze Instagrampagina.

Vragen? Neem contact op.
Bieropleidingen
Ondertussen al interesse gekregen?
Kom een opleiding doen!