Wat is het verschil met andere bieropleidingen?

Veel bieropleidingen en trainingen zorgen voor bierkennis, inspiratie en mogelijk een gedragsverandering. Bierstijlen, brouwprocessen en ingrediënten zijn overal ter wereld hetzelfde. Bierculturen, omgangsvormen, gebruiken en manier van serveren is overal ter wereld verschillend.

Wij zijn van mening dat alleen bierkennis niet voldoende is en richten ons naast kennis ook op de praktische toepasbaarheid en motivatie en begeleiding van collega’s. Al onze opleidingen en trainingen leiden tot echte gedragsverandering in de praktijk omtrent bier met een commerciële focus. Door deze constante koppeling met de praktijk zal de bieromzet, kwaliteit en beleving toenemen. De combinatie tussen kennis, praktische toepasbaarheid en commerciële focus maakt onze opleiding uniek en daarmee wordt de investering in de opleiding gegarandeerd terugverdient.

Kennis overdragen aan collega's

Investeren in één Bierkenner, Biersommelier, Beerserver, Certified Cicerone of Bierambassadeur in een horecabedrijf is een goede keuze. Echter is de gemiddelde bierkennis van alle medewerkers doorslaggevend voor de bierbeleving die de consument ervaart. Als de bierambassadeur er niet is of druk is met iets anders zal de bierbeleving in sommige gevallen minder goed zijn. Onze bieropleidingen en trainingen zorgen naast bierkennis en praktische toepasbaarheid voor didactische vaardigheden zodat de opgedane kennis door de bierambassadeur doorgezet kan worden naar de rest van de collega’s.

Vragen? Neem contact met ons op.
Ondertussen al interesse gekregen?
Kom een opleiding doen!