Bedrijfstraining op maat

Met de bedrijfstraining op maat wordt er gekeken naar de wensen en doelen van de opdrachtgever. Onze trainingen hebben altijd een commerciële focus waarbij de doelstelling voor actieve verkoop op 5 consumpties per dag gezet waardoor een horecazaak een minimale omzetstijging van €3900,- per medewerker kan realiseren.

Soorten bedrijfstrainingen

Een training duurt 3 uur en vind bij voorkeur plaats op eigen locatie. Er zijn verschillende opties mogelijk als onderwerp en een aantal voorbeelden geven wij hieronder weer.

  • Bier en eten, 3 niveaus (basis / gevorderd / expert)
  • Bier van de tap en schenken, 3 niveaus (basis / gevorderd / evenementen)
  • Bierkennis & actieve verkoop, 3 niveaus (basis / gevorderd / expert)
  • Merkactivatie en actieve verkoop, 1 uur per training

Doelgroep: iedereen die op elk niveau met bier werkt
Talen: Engels, Nederlands
Resultaat en impact: afhankelijk van het onderwerp en het startniveau van de aanwezigen

Contact opnemen

Omzetstijging

Wij zorgen met onze training voor minimaal 5 bier per dag aan extra verkoop per medewerker. Een zaak is met minimaal 5 openingsdagen is 260 dagen per jaar geopend. Per medewerker is de gemiddelde omzetstijging € 3.900,-.

Medewerkers

Extra bier verkoop Bieren Omzet

Liters

1

5 1300 € 3.900,-

325 liter

Van de omzetstijging gaat alleen de bierinkoop af, omdat alle vaste lasten hetzelfde blijven.

Onze trainingen zijn zowel omzet bevorderend als kosten besparend.

Meer omzet en een hogere gemiddelde besteding door:

  • Een betere smaak van het bier door een goed tapritueel
  • Juiste omschrijving van smaken aan gasten en smaken herkennen
  • Medewerkers pakken verkoop signalen beter op
  • Er wordt aandacht besteed aan het feit dat actieve verkoop gastvrij is
  • Degelijke productkennis hebben zorgt voor meer zelfvertrouwen en dragen bij aan een professionele uitstraling en de omzet
  • Het bekende spreekwoord “Het oog wil ook wat”: bieren worden op de juiste manier behandeld, geschonken en gepresenteerd.

Kostenbesparing door:

  • Minder verspilling door een goed tapritueel
  • Tijdwinst omdat alle bieren in één keer goed getapt worden
  • Actieve en gemotiveerde medewerkers door een leuke avond met elkaar, nieuwe kennis en gezamenlijke doelstellingen
  • Het advies proces van gasten loopt beter dus daardoor wordt er efficiënter gewerkt
Ondertussen al interesse gekregen?
Kom een opleiding doen!